fbpx
Tasoitustyöt Uusimaa Javi

Tasoitustyöt

Tarjoamme ammattitaitoisia tasoitustöitä sekä saneeraus- että uudisrakennuskohteisiin. Meillä on vahva kokemus erilaisten pintojen tasoittamisesta ja viimeistelystä. Esimerkiksi lasikuitutapettien ylitasoitus ja kipsilevyjen saumaus. Käytämme aina laadukkaita materiaaleja, työkaluja sekä koneita.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kauniita ja vahvoja pintoja, jotka kestävät aikaa. Meidän ammattilaisemme ovat kokeneita tasoittajia ja he tuntevat erilaiset tekniikat tasoitustyön oikeanlaiseen suorittamiseen.

Meillä on käytössämme modernit ja tehokkaat työkalut, joilla tasoitustyö sujuu nopeasti ja tehokkaasti.

Olemme luotettava ja ammattitaitoinen kumppani kaikissa tasoitustöihin liittyvissä tarpeissa. Ota meihin yhteyttä, niin suunnittellaan yhdessä tarpeisiisi sopiva tasoitustyö ja sen toteutus nopeallakin aikataululla.

Muita palvelujamme ovat mm. sisämaalaus ja ulkomaalaus.
Valitsimme JAVI Maalauksen nettisuosittelujen kautta n. 1,5 viikon mittaisen maalaustyöhön. Suojaukset, pohjatyöt, maalaus ja loppusiivous olivat mainiota laatua, ja myös matkan varrella tulleet ekstratyöt (mm. varaston pöytätason hankinta, maalaus ja asennus) onnistuivat joustavasti. Lopputulos oli erinomainen, lämpimät suositukset.
Urakkaan kuului olohuoneen ja kolmen makuuhuoneen seinien tasoitustyö ja maalaus. Yhteen makuuhuoneeseen tuli tummanvihreä tehosteseinä ja toiseen makkariin laitettiin yhdelle seinälle kuviotapetti. Seinien reiät ja halkeamat saatiin paikattua erinomaisesti. Tehosteseinän väri on tasainen ja rajaukset tehty huolella. Työ tehtiin ammattitaitoisesti, huolellisesti ja aikataulussa pysyen. Palvelu oli ystävällistä ja lopuksi varmistettiin, että työn jälki vastasi odotuksiamme. Vahva suositus JAVI maalaukselle!

Toteuttamiamme tasoitustöitä

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous urakan toteuttamisesta ammattitaitoisten asiantuntijoidemme avulla. Kerro meille kohteesta tai urakasta, ja toivotusta ajankohdasta, niin vastaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian. Luota meihin – asiantuntijamme auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeasti ja ammattitaitoisesti.
Kohde:
Tarve:
    Kotisivujen toteutus: 5 AM