fbpx

Javi Maalaus Oy tarina

Me ollaan Jan ja Violeta, pariskunta vuodesta 2008, sekä äiti ja isä vuodesta 2014 eteenpäin. Aloitetaan siitä että ollaan aika vaatimattomista lähtökohdista kumpikin. Oltiin molemmat nuorempana eri alojen töissä. Jan kuljetusalalla ja Viki promootioita ja mainostusta tekevän yrityksen osakkaana. Lisäksi tehtiin vielä yötyötä ja keikkaa. 

Muistetaan vieläkin ne pitkät työpäivät ja yöt, kun painoimme hommia Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa kioskissa, joka oli 24 tuntia vuorokaudessa auki. Samaan aikaan siis vielä opiskeltiin, käytiin autokoulua ja tehtiin myös päivätyötä. 

Vuonna 2011 päätimme aloittaa omat yritystoiminnat, joissa jatkettiin molemmat edelleen kuljetuksissa ja promoissa. Jossain vaiheessa kuitenkin huomasimme yhdessä maalailemisen viehätyksen ja aloimme harrastaa sitä omassa, kavereiden ja vanhempiemme kodeissa. 

Eräänä iltana se ajatus sitten lähtikin, kun istuttiin omalla terassilla ja mietittiin, että ”Miksei aloitettaisi yhdessä maalausalaan erikoistunutta yritystä, sillä ollaan todella hyviä siinä?”

Sitten syntyi ajatus Javista.

Aluksi "Javi Palvelut" tarjosi kaikkea mahdollista maalauksesta kissaverkkojen asennukseen, siivoukseen ja nurmikonleikkuuseen. Hommaa piisasi. Mutta pian huomasimme, että maalaustyöt olivat ylivoimaisesti isoin osa liiketoimintaamme ja niitä tilattiin meiltä jatkuvasti enemmän.

Niinpä päätimme lopettaa muut työt ja keskittyä pelkästään maalaukseen. 

Javi Maalaus syntyi vuonna 2016 ja projektit suurenivat, sekä asiakaskunta kasvoi kasvamistaan. Vähän se aluksi jännitti, kun taloyhtiöt, isommat rakennusliikkeet ja muut yritykset alkoivat huomaamaan Javin.

Vuonna 2021 kesällä, oli aika vaihtaa yhtiömuoto toiminimestä osakeyhtiöksi ja näin syntyi JAVI Maalaus Oy.

Edelleen painetaan hommia samalla työtä pelkäämättömällä asenteella kovaa vauhtia eteenpäin ja tähdätään yhä korkeammalle. 

On kyllä mahtavaa olla maalausalan yrittäjiä ja tehdä merkityksellistä työtä asiakkaidemme kodeissa ja mitä mielenkiintoisimmissa yrityksissä. Mikään ei ole niin mahtavaa kuin iso hymy, kaunis maalattu pinta ja tyytyväiset asiakkaat! Kiitos kuuluu teille, kaikille, jotka olette tukeneet meitä matkan varrella.

Javi Maalaus Oy jatkaa kasvamistaan ja kehittymistään, edelleen samoilla kapteeneilla ja ylivoimaisella laadulla.

Toivottavasti tavataan pian!

Kunnioittaen, Jan ja Violeta, JAVI Maalaus Oy

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous urakan toteuttamisesta ammattitaitoisten asiantuntijoidemme avulla. Kerro meille kohteesta tai urakasta, ja toivotusta ajankohdasta, niin vastaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian. Luota meihin – asiantuntijamme auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeasti ja ammattitaitoisesti.
Kohde:
Tarve:
    Kotisivujen toteutus: 5 AM