fbpx
Ulkomaalaus Uusimaa Javi

Ulkomaalaus

Julkisivumaalauksella on merkitystä paitsi kauneuden kannalta, myös talon kunnossapitoon liittyen. Maalaamisen säännöllinen ylläpito auttaa suojaamaan taloa kosteudelta ja korroosiolta. Maalaus auttaa pitämään talon pinnat hyvässä kunnossa ja pidentää niiden käyttöikää.

Me Javilla panostamme jatkuvasti asiakastyytyväisyyteen ja laadukkaaseen työnjälkeen. Siksi meillä on käytössämme kaikki tarvittavat työvälineet ja -tekniikat, jotka tekevät työn suorittamisesta entistäkin tehokkaampaa ja nopeampaa.

Julkisivumaalaustyössä käytämme yleensä henkilönostinta, joka nopeuttaa työntekoa merkittävästi. Henkilönostin mahdollistaa maalauksen suorittamisen korkealla ja vaikeasti tavoitettavissa paikoissa turvallisesti ja helposti. Tämä auttaa meitä suorittamaan julkisivumaalauksen nopeasti ja tehokkaasti, samalla kun varmistamme työntekijöidemme turvallisuuden.

Javi Maalauksella panostamme jatkuvasti työn suorittamisen tehokkuuteen, laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Meidän ammattitaitoiset maalarimme ovat aina valmiita auttamaan asiakkaitamme toteuttamaan unelmiensa julkisivun - olipa kyseessä sitten suuri tai pieni projekti.

Muita palvelujamme ovat mm. sisämaalaus ja tasoitustyöt.
Omakotitalon ja autotallin maalaus. Siistiä ja huolellista työtä. Javilaisista näkee että heille on tärkeää, että työ tulee tehtyä hyvin. Otona auttoivat myös ihan muussa korjausongelmassa 😍. Vahva suositus!
Javi teki meille uuden hirsitalon ulkomaalauksen todella siististi ja sovitussa aikataulussa. Lisäpointsit huipusta palveluasenteesta. Iso peukku 👍

Toteuttamiamme ulkomaalauksia

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous urakan toteuttamisesta ammattitaitoisten asiantuntijoidemme avulla. Kerro meille kohteesta tai urakasta, ja toivotusta ajankohdasta, niin vastaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian. Luota meihin – asiantuntijamme auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeasti ja ammattitaitoisesti.
Kohde:
Tarve:
    Kotisivujen toteutus: 5 AM