fbpx
Sisämaalaus Uusimaa Javi

Sisämaalaus

Javin tiimi tekee sisämaalaukset laadukkaasti ja nopeasti Uudenmaan alueella. Meille on tärkeää, että työ on tehty huolella ja ammattitaidolla, mutta myös asiakkaan aikataulu huomioiden.

Tiedämme, että remontit ja sisämaalaukset voivat olla stressaavia ja häiritseviä aikoja, joten pyrimme tekemään kaikkemme, jotta työ sujuu mahdollisimman kitkattomasti ja vaivattomasti.

Jokainen Javilainen on koulutettu käyttämään parhaita mahdollisia maalausmenetelmiä ja -välineitä, jotta työn jälki on erinomaista. Käytämme myös ympäristöystävällisiä maaleja ja muita materiaaleja, jotka ovat turvallisia sekä asiakkaille että ympäristölle.

Me panostamme myös erittäin korkealaatuisiin hiomakoneisiin, imureihin, valaistukseen ja muihin jokapäiväisessä työssä käytettäviin laitteisiin. Jotta työn teko olisi mahdollisimman turvallista, mielekästä sekä vähä pölyistä.

Meille tärkeintä on, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Haluamme, että kotinne tai toimistonne näyttää upealta ja että voitte nauttia raikkaasta ilmapiiristä. Jos teillä on mitään kysyttävää tai huolenaiheita, olemme aina valmiita vastaamaan niihin ja auttamaan teitä parhaan osaamisemme mukaan.

Joten jos tarvitsette laadukasta sisämaalaus palvelua nopeasti ja ammattitaidolla, me olemme täällä auttamassa teitä. Muita palvelujamme ovat mm. ulkomaalaus ja tasoitustyöt.
Tilattiin Javilta meidän erillistalon sisäseinien maalaus. Erinomainen työnjälki ja nopea sekä joustava palvelu siitäkin huolimatta, että meidän aikataulut ja tarpeet muuttuivat prosessin aikana useaan otteeseen. Suosittelen, 🌲/5 !!
5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Todella hyvää työtä! Javi maalasi portaat uuteen uskoon 4 päivässä. Todella hyvin hoidettu kaikin puolin!

Javilta tilattiin portaiden lisäksi vielä 6 tilan seinien maalaus ja työ valmistui 2 päivässä! Todella hyvää jälkeä!
Keittiön remonttia odotellessa jolloin maalautetaan kaapinovet uusiksi! Ei tarvitse ketään muuta edes miettiä kodin maalausprojekteihin!
Kiitos!!! Ollaan supertyytyväisiä!!!

Toteuttamiamme sisämaalauksia

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous urakan toteuttamisesta ammattitaitoisten asiantuntijoidemme avulla. Kerro meille kohteesta tai urakasta, ja toivotusta ajankohdasta, niin vastaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian. Luota meihin – asiantuntijamme auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeasti ja ammattitaitoisesti.
Kohde:
Tarve:
    Kotisivujen toteutus: 5 AM